Follow my blog with Bloglovin

IMG_20160517_180347_edited2

Weekenden bød på masser af strik og hygge. For første gang tog jeg nemlig til ulfestival i Saltum. Jeg anede ikke, hvad jeg kunne forvente mig, så jeg havde blot bestemt mig for to ting; for det første ville jeg købe noget garn, og for det andet ville jeg til et foredrag.

Det viste sig, at festivallen var større, end jeg forventede. De tre store telte fulde af garn gik mine to veninder og jeg rundt i og nød alle de smukke farver og kvaliteter. Temaet for festivallen var islandsk uld, men standene bød på alt muligt forskelligt. Det var virkelig fedt at kunne se og mærke på så mange slags garner – jeg fik endda øjnene op for noget hørgarn, som jeg endte med at købe. Forhåbentligt er der nok til en sommerbluse til mig selv.

Og så til foredraget. Vi havde meldt os til et foredrag, som også inkluderede en lille workshop. Ved indgangen fik vi udleveret en lille opskrift på et pandebånd samt garn dertil. Så kunne alle sidde med hænderne i det lækre islandske Léttlopi under hele foredraget. Jeg har før skrevet om Léttlopi, og min begejstring var ikke vildt stor (det kan du læse om her). Men til foredraget fik jeg strikket pandebåndet på billedet, og jeg har haft det på lige siden! Det varmer på en rigtig god måde, hvor man ikke kommer til at svede af det, men stadig holder varmen.

Det blev altså både til foredrag og køb af garn, og mine veninder og jeg har helt sikkert fået startet en tilbagevendende tradition med at tage til uldfestival i Saltum.